Sports FAQ
Home / Athletics

Both A and B of the circular track in the 400 meters on the long-distance running, B 6 meters per se

936,309,2132010-01-29 19:01:35 +0000 #1

yyyucheng12032010-01-29 19:17:58 +0000 #2
to be able to meet, then

A more than B to run :400-8 = 392

velocity difference as follows: 8-6 = 2

392 / 2 = 196

A: The two met after 196 seconds.
thousandswind2010-01-29 19:25:08 +0000 #3
196 seconds, because the A than the B run over four laps, 400 / 8 * 4 = 200 seconds, A in B in front of 8 meters, so subtract 8 / (8-6) = 4 seconds, 200 -- 4 = 196 seconds

Reply

Name:
Content:


Other posts in this category