Sports FAQ
Home / Europe Football

Friendly Game: Kosova vs. Saudi

ARBANITAI2010-05-09 23:37:03 +0000 #1
- - - - - - - - - -

the Kosova football federation has arrenged a friendly, Kosova Nationalteam will be playing it's first international friendly game, against the Saudi Arabia.

The game will be played on 15th of July, in Turkey Ankara.

another friendly game Kosova will arrenge is against Andorra and Oman, but these games are not 100% sure yet, while the game vs SAUDI is arrenged allready and will be played.¨
ARBANITAI2010-05-09 23:46:02 +0000 #2
the rest of the article in Albanian here:

Ju konfirmojmë se Përfaqësuesja e Kosovës në futboll do ta zhvillojë ndeshjen ndërkombëtare kundër Arabisë Saudite në Ankara të Turqisë me datën 15. 06. 2007. Ekspedita udhëtuese dhe emërorja e Përfaqësueses do të konfirmohet të hënën. Dy xhirot e parapara të Kampionatit të Kosovës të zhvillohen të mërkurën dhe të dielen shtyhen për një javë. Njëherësht prolongohet edhe ndeshja e paraparë për 20 qershor 2007 ndërmjet Përfaqësueses së Kosovës dhe seleksionit të gazetarëve.

this is a good Match for Kosova i think
shpejtim2010-05-10 00:13:30 +0000 #3
they had a great match against saudi arabia they played good and ended up with great success 1-0 for kosova i wish the best luck for the next two friednly games.
Lawsonishere2010-05-10 00:03:38 +0000 #4
Since when has kosovo been a country i Didn't know the U.N decided

Reply

Name:
Content:


Other posts in this category