Sports FAQ
Home / Europe Football

Adrian Aliaj to play in Saudi Arabia!

ARBANITAI2010-05-10 03:12:37 +0000 #1
That was like a suprise for me, it was not too long time ago where Aliaj declared him self that he will stop his football career, but now wow, I just read that he signed for the saudi team Al-Faisali it is called.. hm i guess the saudi rich clubs might have changed aliaj mind to turn back to soccer again

here is the the whole article about him and his sign in (Albanian)

Edhe pse është thënë se ai do të largohet përfundimisht nga futbolli i luajtur, për t’i dhënë njëherë e mirë lamtumirën, jo vetëm kombëtares, por edhe karrierës së tij të gjatë futbollistike, një gjë e tille duket se nuk ka ndërmend të ndodhë për futbollistin Adrian Aliaj. Kjo, pasi mbrojtësi i majtë, jo vetëm që nuk ka ndërmend t’i thotë lamtumirë futbollit, por ai sapo ka firmosur një kontratë milionere, në Arabinë Saudite. Fjala është për skuadren Al Faisaly, skuadër e cila militon në kampionatin e ligës superiore të Arabisë Saudite dhe është skuadra e kryeqytetit, Rihad. Edhe pse kushtet e kontratës, apo vlera financiare që përfiton Aliaj nga kjo kontratë njëvjeçare nuk bëhen publike, mësohet se “pistoni” i krahut të majtë do të përfitojë një shumë të madhe parash.

Al-Faysali gjendet ne vend te fundit ne tabelen e kategorise se pare te Arabise Saudite qe ka 12 skuadra. Nga 17 ndeshje ata kane marre 14 pike dhe kane nje golavarazh 14-28. ALiaj ka kontrate 3 mujore deri ne fund te ketij sezoni dhe me pas ka opsion per ta shtyre edhe nje vit tjeter.Reply

Name:
Content:


Other posts in this category