Sports FAQ
Home / Europe Football

Etno Engjujt - Albanian

milupa2010-05-10 01:43:59 +0000 #1
www.bisedoni.de/modu...s&d_op=search&query=

download thıs clip ıf ıs now workıng you must to regıster ın thıs sıte
ARBANITAI2010-05-10 01:54:06 +0000 #2
Quote:

Originally Posted by milupa

www.bisedoni.de/modu...s&d_op=search&query=

download thıs clip ıf ıs now workıng you must to regıster ın thıs sıte

Hey why cant i find this clip of Etno Engjujt ??
RonaldoD082010-05-10 01:53:50 +0000 #3
Which one is it?
gresaa*cr72010-05-10 02:50:34 +0000 #4
try this link...you havta have windows media player to watch it...

www.prishtina.ca/extra/etno.wmv

the video is realllllly goood
gresaa*cr72010-05-10 02:39:52 +0000 #5
here are the lyrics to it......

Artist(s): Etno Engjujt Ft. Lyrical Son

Song: Albanian

Album: Vitamin E

[Mc'M]

Une jetoj kuq e zi marr frym ship

shoh kuq e zi gjaku m'rrjedh ship

jetoj ktu me fis me tradit e bajrak

me kanun e me ligj me fis e me gjak

[Groph Monte]

Ku dhe guri osht i amel ku dhe vendi ka fjal

dhe ku nihet pushka kur ke na ka lind djal

dhe ku shtrohet sofra fillon nxehet votra

ku dhe pika ma e dobt ne moral osht motra

[Chorus 2x: Lyrical Son]

Red n'black i dress eagle on my chest

It's good to be an ALBANIAN

Keep my head up high for that flag i die

Im proud to be an ALBANIAN

[Groph Monte]

Yo,yo,yo,yo kuq e zi me rrjedh gjaku neper vena

e ne çdo qelize gjall shpendi me dy krena

vend i bekum tona senet ktu i gjen

mos te folim vese edhe guri ketu vlen

vjetersina e gurina malet plot me barot

det e bregdet fusha te ujituna me lot

me fisnik e fise me lahuta e çifteli

me nje emer te madh te shenjt shqipni

[Chorus 2x: Lyrical Son]

Red n'black i dress eagle on my chest

It's good to be an ALBANIAN

Keep my head up high for that flag i die

Im proud to be an ALBANIAN

[Mc'M]

Une shoh kuq e zi ,jetoj vdes kuq e zi

marr fryme kuq e zi besoj kuq e zi

jetoj ku kanga jepet si kushtrim

si ne fushebetej si nje lindje e varrim

ku shqiponja ulet i ngul thonjt e ulet ne toke

ku fjala ka peshe qe nuk matet me "ok"

ku vijat e dores thojn njetin tregim

ku rrudhat ne ball flasin per mundim

[Groph Monte]

Flas kuq e zi ,godas kuq e zi

une degjoj kuq e zi ,shenoj kuq e zi

nji dashni me vlon per ket fis e ket far

pra zemra jeme Im proud to be Shqiptare

[Chorus 2x: Lyrical Son]

Red n'black i dress eagle on my chest

It's good to be an ALBANIAN

Keep my head up high for that flag i die

Im proud to be an ALBANIAN
RonaldoD082010-05-10 03:15:47 +0000 #6
Aha this is the one you talking about...
RonaldoD082010-05-10 02:40:38 +0000 #7
Pjesa ma e bukur e clipit asht pjesa kur Baca Boletin takohet me Ismail Qemalin...

Cfare filmi ai nentori i dyte...
ARBANITAI2010-05-10 04:20:25 +0000 #8
Quote:

Originally Posted by gresaa*cr7

try this link...you havta have windows media player to watch it...

www.prishtina.ca/extra/etno.wmv

the video is realllllly goood

thanks for the Video its a very a good song from Etno engjujt

also the clip is very cool " proud to be Albanian


Reply

Name:
Content:


Other posts in this category