Sports FAQ
Home / Europe Football

Zyra e talenteve ne Gjermani : Grumbullim me talentet

ARBANITAI2010-05-10 03:49:56 +0000 #1
Ne kuader te rinovimit te kombetares kuq e zi, federata ka filluar te beje evitentimin e talenteve te rinj qe luajne ne Europe. Ne kete kuader zyra e talenteve ne Gjermani me drejtues Xhelil Musa eshte ne pregaditje e siper te disa ndeshjeve miqesore qe do te zhvillohen ne Gjermani me ekipe te ndyshme. Ne keto miqesore qe do te zhvillohen ne Gjermani do te kete dhe teknike te ardhur nga Shqiperia, qe do t´i ndjekin nga afer keto ndeshje ku dhe do te shihen dhe kontaktohen nga afer te gjithe te rinjte qe luajne ne Gjermani, Beneluks, Austri por edhe ne vende te tjera te Europes jane te mire se ardhur ne Gjermani.

Zyra e talenteve ne gjermani eshte ne kontakt me shume lojtare qe do te njoftohen personalisht nga drejtuesit e zyres, por edhe ata te rinj qe kane deshire te marrin pjese ne keto ndeshje miqesore dhe nuk jane kontaktuar deri tani nga perfaqesuesi i zyres ne Gjermani, mund te kontaktojne me drejtueesit e saj ne adresat xhelilmusa@gmx.de, g4877@hotmail.com dhe keny501@hotmail.com.

Ne keto adresa mund te dergone te dhenat tuaja personale dhe menjehere do te kontaktoheni nga drejtuesit e zyres. Zyra e talenteve ne Gjermani po punon edhe per zhvillimin e nje grumbullimi te lojtareve te Ilirides ne Tetove ku per tre dite do te vezhgohen nga nje grup teknikesh te ardhur nga Tirana. Te gjithe te interesuarit mund te kontaktojne per informacione te metejshme ne adresat e lartpermendura. C´do lojtar Shqipetar qe luan ne Ilirida eshte i mire se ardhur ne kete grumbullim. Lojtaret Shqipetare te Ilirides para se te marrin nje vendim per te luajtur me kombetaren maqedonase, eshte i lutur qe te kontaktoje me FSHF- it ose me zyren e talenteve ne Gjermani ne adresen xhelilmusa@gmx.de.

Te punojme te gjithe se bashkue per te bere nje kombetare mbarekombetare qe te krenohemi me bijte e shqipes kudo qe jetojme dhe punojme.

Me respekt stafi I zyres se talenteve GjermaniReply

Name:
Content:


Other posts in this category