Sports FAQ
Home / Europe Football

behrami mund te jet zevendsuesi i Kafu

Alb4Ever2010-05-10 05:27:34 +0000 #1
Ishalla qendron akoma me lacion se e ndihmon shum lacion dhe esht mir te jen dy shqiptar me nje skuader
ARBANITAI2010-05-10 05:29:58 +0000 #2
sigurisht qe ju fansat e lazios deshironi qe behrami te qendron akome te lazio se esht ndoshta i vetmi qe mban gjall mesfushen e lazios,

per Behramin kam ndegju se jan interesu shum klube nje prej tyre esht edhe Milani siq e ceke edhe ti, ky mund te zevendsohet me kafun, por kjo mvaret edhe prej vet behramit se ado shkoj ajo, do ta shohim ma von se qdo ndodhi

ndersa per Taren ka shum gjasa qe edhe aj te largohet nga lazio dhe te huazohet tek parma..!

por me e mira te ishte te qendrojn bashk te dyt ne LAZIO.

Reply

Name:
Content:


Other posts in this category