Sports FAQ
Home / Europe Football

Tifogrupi "Bardhekuqte" premon spektakel ne ndeshjen e fundit te fazes se dyte.

ARBANITAI2010-05-10 03:34:52 +0000 #1
Tifogrupi me i ri shqiptar,por njekohesisht edhe me aktivi aktualisht "Bardhekuqte" qe kane jo me shume se 5 jave qe jane formuar,premtojne nje spektakel te vertete ne stadiumin "Skenderbeu" te Korces diten e enjte kur ekipi korcar do te perballet me Vllaznine e Shkodres,megjithese moti premton te jete mjaft i renduar sepse qe diten e djele ne qytetin e korces kane rrene te pakten 15 cm debore.

Tifogrupi si gjithmone do te jete i pranishem me megaflamurin e tij si edhe kesaj rradhe me nje pankarte mbi 10 metra te gjate e cila do te shkruaje "Bardhekuqte" dhe websitin e saj www.bardhekuqte.com: www.bardhekuqte.com .Pritet qe nga ana e "Bardhekuqve" te jene te pakten 100 anetare te cilet qe te gjithe do te jene te armatosur me shallat e FK Skenderbeut.

Reply

Name:
Content:


Other posts in this category