Sports FAQ
Home / Europe Football

Albanian football Players in Switzerland

ARBANITAI2010-05-10 04:51:32 +0000 #1
Skuadra e Blerim Xhemailit mund ekipin e Argjent Beqirit në "derbin" shqiptar

Nebi Mustafi për shkak të lëndimit nuk luajti në takimin që ekipi i tij Ksamaks e luajti me ekipin e Grashopers. Takimi përfundoi pa fitues, 0:0 që është një sukes i madh për ekipin e Nebi Mustafit, që këtë stinor po lufton për të ngelur në ligë. Argjent Beqiri luajti prej minutës së 57-të të ndeshjes (në vend të Sehar Fejzulahit) për ekipin e tij Aarau, ekip i cili u mund me 3:0 nga ekipi i Blerim Xhemailit. Beqiri në lojë është inkuadruar kur rezultati ishte 1:0 në të mirë të Zyrih, mirëpo nuk ka arritur të shënohet në listën e golashënuesve. Për Aaraun luajtën edhe Admir Bilibani dhe Johan Berisha. Blerim Xhemaili luajti 90-të minutat për ekipin e tij Zyrih, i cili me këtë fitore renditet në vendin e 2-të, 8-të më pak se Bazeli në vendin e parë. Aarau pas 17-të xhirove është në vendin e tetë, ndërsa Ksamaksi në vendin e 9-të.

Shafhauzeni i Milaim Ramës, Albert Bunjaku dhe Allmir Ademi, në cilësinë e ekipit mysafir mundën Thun me 3:0. Edhe pse nuk arritën të shënojnë futbollistët shqiptarë bënë një paraqitje të shkëlqyer. Vetëm Allmir Ademi i ka zhvilluar 9-të minutat e këtij takimi. Rama është zëvendësuar në minutën e 87-të, ndërsa Bunjaku në lojë është inkuadruar në minutën e 69-të. Bujar KurtajReply

Name:
Content:


Other posts in this category