Sports FAQ
Home / Europe Football

Kategoria e dytë - Burreli dhe Devolli, kampionë të dimrit

Annis2010-05-10 04:31:02 +0000 #1
Kryesueset e dy grupeve pas përfundimit të fazës së parë janë kampionët e dimrit në kategorinë e dytë të futbollit shqiptar

Kategoria e dytë, Burreli dhe Devolli, kampionë të dimrit

Burreli (Grupi I) dhe Devolli (Grupi II)pas përfundimi të fazës së parë janë kampionët e dimrit në kategorinë e dytë të futbollit shqiptar.

Skuadra e Burrelit, ka thyer cdo rekord në kategorinë e dutë, kur në dhjetë ndeshje e fazës së parë, i ka fituar të gjitha duke arritur maksimumin e pikëve (30). Diferenca me skuadrën e Gramshit që ndodhet në vendin e dytëështë 11 pikë (fitoi të djelën me Korabin e Peshkopisë 3-1), dhe duket se për ekipin e teknikut Baftjar Punavija ngjitja në kategorinë e parë nuk parapret më asnjë rr****. Në këtë grp, Terbuni i Pukës rr****on rrëzimin në kategorinë e tretë.

Në grupin II, lufta është më e fortë, kupër një vedn nëkategorinë e parëlufojnë 4 ekipe: Devolli, Maliqi, Përmeti dhe Sopoti i Librazhdit. Devolli fitoi me rivalen e tij, Maliqin (1-0) dhe tashmë ndodhet i shkëputur me 3 pikë (26-23). Përmeti i vendit të tretë fitoi thellësisht 5-1me Bylisin, ish-skuadrën e njohur të kategorisë superiore, që tashmë rr****on të bjerë në kategorinëe tretë. Fitoren më të thellë në këtë grup e arriti, Delvina që shaktërori 7-0 Këlcyrën e vendit të fundit.

Ndeshjet e javës X

Grupi I

Gramshi-Korabi 3-1

Terbuni-Dajti 3-3

Veleçiku-Iliria 1-0

Burreli-Përparimi 3-2

Çlirimi –Cakrani 4-1

Klasifikimi pas fazës së parë

1.Burreli 30

2.Gramshi 19

3.Iliria 18

4.Përparimi 18

5.Dajti 17

6.Cakrani 16

7.Veleçiku 11

8.Çlirimi 10

9.Naftëtari 8

10. Korabi 8

11.Terbuni 2

Golashënuesit më të mirë

9 gola: Maloku (Iliria), Yzeri (Cakrani)

Ndeshjet e javës XI

Grupi II

Albpetrol-Domosdova 2-3

Delvina-Këlcyra 7-0

Gramozi-Poliçani 1-0

Përmeti-Bylis 5-1

Devolli-Maliqi 1-0

Memaliaj-Sopoti 2-0

Klasifikimi pas fazës së parë

1.Devolli 26

2.Maliqi 23

3.Përmeti 22

4.Sopoti 22

5.Gramozi 19

6.Poliçani 17

7.Delvina 13

8.Memaliaj 13

9.Domosdova 12

10.Albpterol 10

11.Bylis 6

12.Këlcyra 5

Golashënuesit më të mirë

7 gola: Pino, Koleci (maliqi), Maçolli (Devolli)Reply

Name:
Content:


Other posts in this category