Sports FAQ
Home / Europe Football

Golat Kuqezi ne eliminatoret per Boteror!

ARBANITAI2010-05-10 06:17:15 +0000 #1
Golat kuqezi në eliminatore

Kombëtarja jonë në 11 ndeshje ka shënuar 11 gola

(mesatarisht 1 gol për ndeshje ose për 90 minuta lojë),

ndërkohë që ka pësuar 19 gola (1 gol në 52 minuta lojë).

Erion Bogdani është golashënuesi më i mirë i kombëtares këtë edicion kualifikues në botëror me 4 gola kundër Danimarkës 1 ,

kundër Kazakistanit 1 dhe 2 gola kundër Ukrainës.

Golat e tjerë për ekipin tonë janë shënuar nga Murati dhe Aliaj

(kundër Greqisë, 2 1), Bushi (kundër Kazakistanit, 1 0),

Tare (2 gola) dhe Skela (kundër Gjeorgjisë, 3 2),

Myrtaj (kundër Kazakistanit 2 1).

Eshtë shënuar edhe një autogol me autor Elvin Beqirit në ndeshjen me Turqinë. Beqiri devijoi një top të goditur nga Basturk.

Zyrtarisht kështu ekziston në raportet zyrtare të UEFA s dhe FIFA.

Reply

Name:
Content:


Other posts in this category