Sports FAQ
Home / Europe Football

Bilić Not Sure About His Future as Croatian Coach

StLouis2010-05-10 10:47:16 +0000 #1
NOGOMET: BILIĆ ZAPRIJETIO OSTAVKOM ZBOG ZADIRANJA U PRIVATNI ŽIVOT

07.09.2006

Iako je tema konferencije za novinare Hrvatskog nogometnog saveza bila jučerašnja kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo protiv Rusije (0:0), hrvatski izbornik Slaven Bilić iznenadio je novinare zaprijetivši ostavkom zbog medijskih napisa koja zadiru u njegov privatni život.

"U sljedećih nekoliko dana odlučit ću hoću li ostati na mjestu izbornika", rekao je Bilić, koji je očito teško podnio napise u novinama koje ga povezuju s voditeljicom HTV-a Milom Horvat, s kojom, kako kaže, u životu nije popio ni kavu.

Ima stvari koje su u nogometu postale degutantne i svjestan sam da ih kao hrvatski nogometni izbornik ne mogu izbjeći. No, ako će te glasine povrijediti moju obitelj, onda je to sasvim ozbiljna stvar, rekao je izbornik.

Bilić je izrazio razočaranje što se ovakve neistine u medijima u pravilu događaju na dan utakmice ili dan-dva ranije ili pak odmah nakon nje, pa u svemu tome prepoznaje loše namjere njemu nenaklonjenih ljudi.

Bilić might quit due to an intrusion by the media into his private life. I'd be very upset to see him go. Any Thoughts?


Ero2010-05-10 10:59:28 +0000 #2
he should stay, he is a great coach and can take our team far but i wouldn't be surprised if he was fired or if he quit if we lose the next few games

Reply

Name:
Content:


Other posts in this category