Sports FAQ
Home / Europe Football

Butina Odlučio Prestati Braniti za Reprezentaciju

StLouis2010-05-10 11:56:15 +0000 #1
Vratar grčkoga prvaka Olympiacosa Tomislav Butina odlučio se oprostiti od nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju s kojom je bio na svjetskim prvenstvima u Japanu i Južnoj Koreji (2002.) i Njemačkoj (2006.) te na Europskom prvenstvu u Portugalu (2004.) te za koju je skupio 28 nastupa.

Iako ga je predsjednik Hrvatskoga nogometnog saveza Vlatko Marković nagovorao da promijeni odluku, Butina je odlučio kako više nastupati za Hrvatsku, pogotovo jer novi izbornik Slaven Bilić ima dobar izbor kvalitetnih vratara.

Moja misija u državnome dresu je završila! Zaključio sam da Hrvatskoj više nemam što dati, jednostavno ne vidim način na koji bih pomogao, a budući da sam lako zamjenjiv, odluka je definitivna i konačna. Lakše mi je prestati kad ionako nema suigrača i vršnjaka s kojima sam prolazio sve selekcije, kao što su Miki Rapaić, Ivica Mornar i Giovanni Rosso, objavio je Butina.

HRTweb sport (vh)

I'm kind of disappointed that Butina will no longer be the goalkeeper I always liked him but Pletikosa did do a good job at the WC. What are your thoughts?


Ero2010-05-10 12:08:19 +0000 #2
I prefer Pletikosa over butina but if Pletikosa gets injured we're screwed because Didulica sucks

Reply

Name:
Content:


Other posts in this category